Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колеги искам да попитам,каква е аджиба функцията на маркучето свързано с капачката на казанчето за хидравличната течност,и къде трябва да е свързан другия му край?Колата е 1.8 ТС 140 коня 2001 година
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
      Колеги искам да попитам,каква е аджиба функцията на маркучето свързано с капачката на казанчето за хидравличната течност,и къде трябва да е свързан другия му край?Колата е 1.8 ТС 140 коня 2001 година
      За бегледича. Час по-скоро го свържи
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        За бегледича. Час по-скоро го свържи

А къде са намира бегледича?Ако имаш снимка ще е супер.Маркучето е късо каква роля играе?Иначе колата така я карам вече 10 000км

Comment

• Колега Чистач,това ли е правилното свързване?Ако да нещо май-маркучето е по-дебело от дупката до колкото пробвах
          Attached Files

Comment

А къде са намира бегледича?Ако имаш снимка ще е супер.Маркучето е късо каква роля играе?Иначе колата така я карам вече 10 000км
            Малко над дъчковия филтър, около 3-4 см.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Малко над дъчковия филтър, около 3-4 см.

Дъчковия филтър нищо не ми говори,казанчето от предния пост е от 98г парка,обаче на мойто няма тази дупка в която влиза това маркуче,единственото място до което достига маркучето,е дупката която съм отбеляз с едно на снимка 1 Click image for larger version

Name:	Снимка 1.jpg
Views:	1
Size:	100.5 Килобайта
ID:	2341057 ,но явно не е там.На снимка 2Click image for larger version

Name:	Снимка 2.jpg
Size:	97.7 Килобайта
ID:	2341058 две където съм го оградил в червено има един маркуч за резерварчето на хидравликата хванат,явно по-него отива по цялата система.За малкото маркуче пълна магла.И снимка 3Click image for larger version

Name:	Снимка 3.jpg
Size:	97.8 Килобайта
ID:	2341059 за да е по ясна цялата картинка
              Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 01:25.

Comment

Дъчковия филтър нищо не ми говори,казанчето от предния пост е от 98г парка,обаче на мойто няма тази дупка в която влиза това маркуче,единственото място до което достига маркучето,е дупката която съм отбеляз с едно на снимка 1 [ATTACH]141885[/ATTACH] ,но явно не е там.На снимка 2[ATTACH]141886[/ATTACH] две където съм го оградил в червено има един маркуч за резерварчето на хидравликата хванат,явно по-него отива по цялата система.За малкото маркуче пълна магла.И снимка 3[ATTACH]141887[/ATTACH] за да е по ясна цялата картинка
                Точно така, при турбонаторния отсек, който си снимал се закача другия край и си ти. Ако не можеш да се оправиш, питай твоя човек с турбините, ще ти обясни подробно. Ако са му сложни спарковете има бюлетин от Алфа Ромео, за Западна Европа, ако е от там колата, холандците няма как да не знаят как става. Успех.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Точно така, при турбонаторния отсек, който си снимал се закача другия край и си ти. Ако не можеш да се оправиш, питай твоя човек с турбините, ще ти обясни подробно. Ако са му сложни спарковете има бюлетин от Алфа Ромео, за Западна Европа, ако е от там колата, холандците няма как да не знаят как става. Успех.

Ако под турбонаторен отсек имаш предвит дупката която съм отбелязъл с 1 на снимката?Мъркуча е прекалено дебел за нея,освен да има някаква вътрешна твърда връзка която да ги съедини.Моят човек с турбините бачка в България,няма как да помогне.И тука имам хора,ама до понеделник всеки изчезва на някъдеНамрих снимка на двигател 1.8,която колегата Дигиталния е качил в темата разлика между двигателите 1.8 и 1.6,на която ясно се вижда че и там маркучето никъде не е закаченоClick image for larger version

Name:	003.JPG
Views:	2
Size:	46.3 Килобайта
ID:	2341060Да не би да са си така тия казанчета на тия Паркове
                  Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 04:54.

Comment

Ако под турбонаторен отсек имаш предвит дупката която съм отбелязъл с 1 на снимката?Мъркуча е прекалено дебел за нея,освен да има някаква вътрешна твърда връзка която да ги съедини.Моят човек с турбините бачка в България,няма как да помогне.И тука имам хора,ама до понеделник всеки изчезва на някъдеНамрих снимка на двигател 1.8,която колегата Дигиталния е качил в темата разлика между двигателите 1.8 и 1.6,на която ясно се вижда че и там маркучето никъде не е закачено[ATTACH]141888[/ATTACH]Да не би да са си така тия казанчета на тия Паркове
                    И не само на тях...
                    Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                    ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                    ex Alfa 156 1,9 JTD
                    ex Alfa 75 1,8

Comment

• Колеги изкара ми тази грешка , може ли малко повече информация за нея ?
                      Attached Files
                      Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                      Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от Zafo_84 Покажи съобщение
                        Колего някой запознат ли е с ТАЗИ
                        чудесия и колко струва или е пореден маркетингов блъф?
                        отзад има бутон № 4 - отваря крилата и излиташ
                        Alfa Romeo 146 1.9 JTD 105+++ EX
                        Peugeout 2.2 HDI 133+++
                        Alfa 159 +++ next

Comment

• грешка Р0704

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                          Колеги изкара ми тази грешка , може ли малко повече информация за нея ?
                          P0704 Clutch Switch Input Circuit Malfunction
                          Някой друг колега да обясни
                          Alfa Romeo 156 SW 122kW 2004 DISTINCTIVE
                          Lancia Y 1,2 8V 60к.с. 2001g. - на щерката
                          Skoda 100S-в пенсия и КлиоI,1,4 Energy-продадено Opel kadet 1,3 LS sedan 1989 44kW 4 скорости-по неволя-пръдливия Ханс-продаден 0878316296и 0893569553

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение

Това изкам да разбера и аз и дали е възможно на 5 и 6 да не върви колата заради това след 4к обороти , защото колата просто умира ?

Comment

• Първоначално публикувано от angelovi69 Покажи съобщение
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=74131

По същата тема с копчето на съединителя : вчера докато профилактично гледах с FES забелязах че при мен това копче дава неправилна информация. Като натисна съединителя казва че е OFF , a като не е натиснат казва че е !
                              Къде е проблема ? Софтуера ли бърка ? Копчето ли ?
                              ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=74131

По същата тема с копчето на съединителя : вчера докато профилактично гледах с FES забелязах че при мен това копче дава неправилна информация. Като натисна съединителя казва че е OFF , a като не е натиснат казва че е !
                                Къде е проблема ? Софтуера ли бърка ? Копчето ли ?

Не знам , затова нека някой да каже ..

Comment

Working...
                                X